Nytt manus – nya förhoppningar

Jag har bestämt mig för att lägga deckarmanuset på is ett tag. Inte i skrivbordslådan, men på is. Istället satsar jag på mitt nya manus Paradisäpplet, som känns jättekul att arbeta med.

Som avspark för detta har jag skapat en egen sida på Facebook för Paradisäpplet. Där kommer jag att lufta frågeställningar under manusets väg mot färdig bok.

Paradisäpplet

,

  1. #1 av Desirée på 21 december 2010 - 9:34

    Jag förstår inte det där riktigt med att tillhöra en genre. Mitt manus om My tillhör ingen genre och jag har hört från flera håll att för en debutant som mig ligger det mig i fatet. ”kanske kan du få ut den som andrabok, typ efter en deckare”.

    Som läsare har jag själv inget behov att ha ALLA böcker i en genre.

    Gilla

  2. #2 av annaljungdahl på 21 december 2010 - 10:18

    Men går det verkligen att dela in all skönlitteratur i en egen genre (förutom att det är svensk skönlitteratur)? Jag har hört att man ska hålla sig till en, dvs om man har gett ut en deckare så ska man fortsätta med deckare eftersom läsarna har lärt känna författaren som en deckarförfattare.

    Gilla

  3. #3 av malin, costa brava på 22 december 2010 - 10:39

    Jag har också skrivit både och. Eller spänningsroman och tragikomisk relationsroman tror jag nog att de skulle kallas för, om man ska kalla dem för nåt 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar