Kär lek? av Malin Johansson

Hur ignorerar man någon som bor bara ett snedsteg bort? Vad händer när man faller för någon som vägrar falla tillbaka? Inte sätter man väl upp post-its (som hamnar hos fel person), skriver dikter (som ingen får läsa) eller sover utanför dörrar (hos någon som inte är hemma)? … Eller?

Det är alltid lika spännande att få läsa en bok av någon man har följt under vägen från manus till färdig bok. Kär lek? är en sanslöst rolig bok med mycket hög igenkänningsfaktor.

Joanna är 25 år, från Norrland och bor i studentrum i Malmö. För mig som aldrig har bott i studentbostad är det kul att få en inblick i hur livet som student kan vara. Hur mycket det festas och hur tätt man bor. Jag skrattar högt ibland och kastas mellan hopp och förtvivlan i samma takt som Joanna. Men även när det är plågsamt att läsa om hennes våndor är det alltid humoristiskt samtidigt.

Jag har aldrig läst en bok som liknar den här och det känns väldigt uppfriskande med lite nytänk i bokutgivningen. Tummen upp för fler egenutgivare!

Mer om boken och arbetet med boken kan ni läsa på Malins blogg, bokens gillasida på Facebook och framför allt kan ni köpa den på Adlibris.

,

  1. #1 av Desirée på 10 augusti 2011 - 8:57

    Läser den just nu, sträckläste flera timmar igår kväll 🙂

    Gilla

  1. Recensioner och bokmässebeställningar! | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: