Vad roligt mitt projekt är!

Ja, kära blogg, jag har visst försummat dig den här veckan. Så skönt det var att jobba hemifrån och slippa pendla 3 timmar om dagen, men nu är man tillbaks i verkligheten. Den här veckan har varit så hysterisk att jag knappt har hunnit titta på min dator. Och mitt romanprojekt som bara ligger där och ropar på mig!

Idag har jag fått svar från Ann Ljungberg angående kursbrev 1 och jag har ivrigt kastat mig över det. Jag ska skriva synopsis, persongalleri och lite till. Det är så kul att jobba med det här projektet, faktiskt mycket roligare än mitt förra manusprojekt. Om jag ändå hade mer tid!

Paradisäpplet

  1. #1 av Desirée på 16 januari 2011 - 10:13

    Ja, vi har allt saknat dig lite 🙂

    Gilla

  2. #2 av Ethel på 16 januari 2011 - 10:17

    Känner igen mig både betr hysterisk vecka och därför inte hinna med skrivandet och att med liv och lust kasta sig över Ann Ljungbergs kursbrev. Jag har precis fått kursbrev 5 tillbaka. Har under en tid haft en liten tagg i bakhuvudet och nu har jag äntligen tagit pincetten och dragit den ur nacken: min text jag skrev under NaNoWriMo-månaden känns som en viktigare och bättre början till en bok än den historia jag skriver om i romankursen. Faktiskt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: