Dag 4 av NaNoWriMo

Fjärde dagen är snart slut och jag ligger efter schemat. I skrivande stund är ordantalet 4486. Men imorgon och i helgen ska jag ta igen det jag ligger efter. Jag måste. Jag får inte misslyckas med det här.

Trist nog låg ett nytt refuseringsbrev och väntade när jag kom hem idag. Tack men nej tack. Standardbrev. Men som sagt, man lär sig att ständigt resa sig och försöka igen. Nu har jag ett nytt romanprojekt att fokusera lite på. Jag har inte lagt När höstlöven dansar på hyllan – i någon form kommer den ut. Lita på det! Men just nu – fokus på NaNoWriMo.

,

 1. #1 av Annika på 05 november 2010 - 7:44

  Förra året anmälde jag mig till NaNo men jag gav upp efter dryga två veckor. Det hade jag INTE tänkt göra i år även om jag redan nu ligger ca en vecka efter. Detta var dock helt planerat då mina flickor är hemma på lov. På söndag em alternativt måndag bär det av med skrivandet på riktigt. Ska bli kul och om jag sedan inte hinner få ihop 50 000 ord så ser jag inte så allvarligt på det. Jag har kommit i gång med skrivandet och det är i alla fall det viktigaste för mig.

  Gilla

  • #2 av annaljungdahl på 05 november 2010 - 10:00

   Ja, det är helt sant. Att komma igång med skrivande var det viktigaste.

   Gilla

 2. #3 av Ethel på 05 november 2010 - 7:53

  Jag har kommit upp i 5000 ord. Tänker som du Anna, skriva i helgen. Känns som om jag har kommit till ett halvhögt hinder. Vet inte riktigt hur jag ska komma vidare. Men det är väl nu jag inte ska bry mig om det utan bara skriva på. Hur lätt är det :-)?

  Usch för refuseringsbrev, vilken makt förläggarna har. Med det nya romanprojektet, menar du då NaNo-romanen?

  Är du nöjd med det du åstadkommit hittills? Jag har inte läst igenom. Jag tänkte från början att jag skulle försöka låta bli att göra det. Gör du det?

  Gilla

  • #4 av annaljungdahl på 05 november 2010 - 10:02

   Jag försöker också att bara skriva på. Jag är förstås inte nöjd med allt jag har skrivit. Jag känner att många uttryck blir lite korta, banala och förenklade. Det blir många utslitna ord och uttryck, men allt sådant får jag slipa på efteråt. Jag försöker att inte gå tillbaka och redigera, bara skriva till text i så fall.
   Jag menar NaNo-romanen som mitt nya romanprojekt, för nu har jag gett mig tusan på att det ska bli en färdig roman av det! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: